Pete Te Pjekura "Lloshi"

Pete te pjekura per Byrek , Yshmer , Qumeshtor
Open today until 8:00 PM
Header image for the site

Updates

Pete te pjekura “Lloshi” ju ofrojme produktin me cilesor ne qytetin e Fierit! Produkti jone eshte i perbere nga mielli i perzgjedhur dhe amballazhim ushqimor 100% i certifikuar qe tju ofroje siguri maksimale per shendetin tuaj! Menyra tradicionale e prodhimit dhe pjekjes e bejne peten me te mire ...

Read More

Contact Us

Contact

Call now
  • 067 408 8844
  • 034 229 799
  • 067 208 8844

Address

Get directions
Rruga Andon Profka
Fier 9301
Albania

Business Hours

Mon:8:00 AM – 8:00 PM
Tue:8:00 AM – 8:00 PM
Wed:8:00 AM – 8:00 PM
Thu:8:00 AM – 8:00 PM
Fri:8:00 AM – 8:00 PM
Sat:8:00 AM – 8:00 PM
Sun:8:00 AM – 8:00 PM
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.